Apakah Tuan Dan Puan Merupakan
Pelabur Saham Baru?

Dah ada modal paling sikit 5k
untuk memulakan misi pelaburan saham pertama?

Sebelum ini beli saham ikut orang, tips saham
sekarang nak tambah ilmu saham?

Selama ini jadi gambler saham dan selalu rugi
sekarang nak jadi investor saham sebenar?

Tak tahu nak beli saham apa, tak ada sistem
sekarang nak ada sistem labur saham sendiri?

Tak pandai buat rekod pelaburan saham
jadi sebenarnya untung atau tidak?

Sekiranya tuan dan puan adalah seperti itu
maka sebenarnya kalian merupakan pelabur saham baru.
.

Hai, saya Suzardi Maulan. Boleh panggil saya Pakdi.

Saya sendiri merupakan seorang pelabur saham
sekarang saya nak bantu tuan dan puan
menjadi pelabur saham sebenar.

Ramai yang beli saham di luar sana tetapi
mereka bukan pelabur saham sebenar.

Kenapa? Saya jawab semua itu dalam
nota online Tutorial Saham ini.

Saya dah menyediakan nota-nota freemium
yang dapat dibaca secara percuma.

Saya juga menyediakan lebih dari
30 nota premium untuk mereka yang serius.

Nota Tutorial Saham adalah berbentuk digital
apa yang saudara pembaca baca sekarang
begitulah apa yang saudara pembaca dapat.

Sama ada membacanya melalui
komputer peribadi, laptop,
tablet atau telefon pintar.

What you see is what you get.

Nota ini bukan tentang cara-cara buka akaun
dan cara belajar online trading platform.
Itu tugas remisier saham.

Saya adalah coach anda untuk menjadi
seorang pelabur - the real investor

Nota ini dapat membantu tuan puan
memulakan misi pelaburan pertama
dengan membeli 5 saham dengan
gaya seorang pelabur yang paling asas.

Logik seorang investor saham tak sama dengan
logik seorang gambler saham.

Gambler saham macam gambler nombor ekor
mencari-cari azimat, tangkal, tok bomoh
yang menjanjikan gajah pun boleh terbang.

Pelabur saham adalah business owner
dengan tengok angka-angka bisnes tertentu
dan bersedia tengok untung dan rugi.

Sekiranya tuan dan puan sudah bersedia
menjadi seorang pelabur
sila klik link di bawah dan
baca bab-bab freemium yang disediakan.

Klik dan baca:

Pelabur Saham Jika Rugi 100% Sekalipun Tidak Jatuh Miskin


-
Login Area Untuk Subscriber | Buat Pembelian